Gaming-organisasjoner

Gaming er noe som ofte foregår foran skjermen bak lukkede dører. Selv om mer og mer av gaming gjøres på nett, kan det ofte være vanskelig å finne noen å spille med. Ved hjelp av gaming-organisasjoner har alle spillere i Norge enkelt muligheten til å koble seg sammen med resten av landet – og resten av verden – og gjøre gaming til noe sosialt.

Gamer.no

For å holde seg oppdatert på gaming er Norges største nettside for gaming et godt sted å begynne. Her finner man alt man trenger å vite om gaming i Norge. Nye arrangementer, nye spill, informasjon om turneringer, oversikt over kamper og resultater blir alltid oppdatert her. Ønsker du å holde oversikten over hva som skjer innen gaming i Norge, er det her du burde være.

Norske lag søker spillere

For de som ønsker å organisere seg og gjøre noe mer ut av spillingen, er det mulig å melde seg inn i norske lag for gaming. Det er hele tiden spillere som søker seg nye lag, og flere lag som rekrutterer nye medlemmer. Lag under spill som Counter-Strike og Fortnite søker stadig etter nye lagmedlemmer. Ved å være medlem i et slikt lag, får du muligheten til å tilføre spillopplevelsen et sosialt aspekt.