Moderne spilleautomater du bør sjekke ut

video-lotsSpilleautomater eller videoautomater på nett er noe helt annet enn det en gang var. Det er lenge siden spilleautomater besto av hvite hjul og spinnende kirsebær. Dagens spilleautomater har ofte topp 3D-grafikk, spennende tematikk, herlige lydspor og innovative bonuselementer. Selv for deg som ikke er interessert i å spille for penger, kan moderne spilleautomater by på topp underholdning og en knakende god spillopplevelse. Det finnes nemlig en mengde nettcasinoer som tilbyr gratis spilling på blant annet spilleautomater. Dersom du vil satse en slant, er det også mange flere vinnersjanser på de nyeste automatene, både på grunn av økt antall gevinstlinjer og muligheten for flere bonuser, og enkelte har i tillegg en progressiv jackpot å by på.

Stilige spilleautomater basert på filmer

Som nevnt har dagens spilleautomater ofte mye mer rå og komplisert tematikk. Prøv for eksempel spilleautomaten Iron Man 2 for en herlig spillopplevelse. Her kommer filmene og tegneseriene til live i en spilleautomat med fem hjul og 25 gevinstlinjer. Iron Man 2 har også en “Marvel Mystery Jackpot” og et herlig interaktivt bonusspill. Et annet alternativ er X-Men spilleautomaten, som også gir timesvis god underholdning og som tilbyr samme type jackpot som Iron Man 2. Andre flotte spilleautomater med film-tematikk er Jurassic Park, Ghostbusters og Scarface.

Spilleautomater det svinger av

Det er et bredt utvalg moderne spilleautomater som har musikk-tematikk. Dersom metal er tingen for deg, bør du absolutt sjekke ut spilleautomaten Megadeth. Dette er en spilleautomat med særdeles stilig grafikk, og det er klart at det rocker av gruppa som har solgt 50 millioner album. Går smaken din i andre retninger, sjekk ut spilleautomaten Dolly, en herlig rosa automat der du kan spille samtidig som du lytter til musikk fra dronningen av countrymusikk. Et annet tøft alternativ er spilleautomaten Kiss, en spilleautomat med totalt 100 gevinstlinjer og maksimal “rock and roll” energi!