Morsomme spilleautomater for alle og enhver

I nettcasino-verdenen representerer spilleautomatene en stadig kilde til fornyelse og fantasi. Det lanseres nye spilleautomater hele tiden, og etter hvert fins knapt det tema som ikke også har inspirert en spilleautomat. I vrimmelen av tilbud kan det være fint med ett og annet tips og her er tre spilleautomater vi tror du kommer til å sette pris på:

Viking Runecraft

I dette spillet skjer det masse, og atmosfæren settes med vikinghistorie og norrøne gudemyter. Her er det ikke de klassiske roterende hjulene, som gjelder, men et spillbrett på sju ganger sju ruter, hvor brikkene faller inn og fyller tomme ruter etter hvert som de blir frigjort av vinnende symbolkombinasjoner. Du kan avansere i nivåer, og hjelpende guder trår til med både jokere og andre bonuser mens du samler runestener. Dette er et spill hvor det gjelder å ha oversikten, og det kan lønne seg å spille noen prøverunder uten innsats (og dermed også uten vinnersjanser) først. Deretter er du garantert spenning i jakten på jackpoten på 500 000 mynter.

Butterfly Staxx

Her kan du – hvis hellet er med deg – vinne virkelig mye penger i en atmosfære av varm og fredelig tropenatt. Spillet består av fem hjul over fire rader, og med 40 gevinstlinjer og en hel haug funksjoner som øker vinnersjansene, er dette et spill du blir hekta på.

Shangri La

80 år etter at historien om det fiktive Shangri La ble filmatisert for første gang, kommer spilleautomaten som lar deg oppleve dette paradisiske stedet i Tibet. Og noe av harmonien fra Shangri La er ivaretatt. Grafikken er detaljert, og selv om underholdningsverdien er ivaretatt med både jokere, bonuser og gratisspinn, sørger det enkle grunnprinsippet med fem hjul og tre rader for at du aldri blir forvirret. Høyest mulig gevinst er på 5000 mynter, og høyeste innsats er 2000 kroner.